Veckan som var

​Tänkte försöka dra en kort sammanfattning av veckan som varit eftersom bloggen fått stå tom. Träningen med gruppen gick riktigt åt skogen för vår del, Fasa var i helt fel sinnesstämning redan innan vi åkte iväg. Tänkte att jag skulle lyckas tygla hennes känslor, visade sig vara lättare sagt än gjort. Otroligt mycket frustration, stress och pip från fröken Fasas sida. En dålig dag helt enkelt, värre än vanligt.

Dagen efter tog vi oss ut till skogen och gick milen, bara jag och hundarna. Snön låg fortfarande kvar på marken och knarrade sådär härligt under fötterna. Fasa var speciellt lycklig över att vattnet hade frusit till is. Det liger helt klart på hennes top 10 lista över världens bästa saker.

Ytterligare ett antal träningspass har vi fått till, ändrade mitt upplägg något och hon har svarat riktigt fint på det hela. Behållit hög aktivitet men utan frustrationen. Lyckats få till något mer tempo och blivit betydligt mer mottaglig. Kanske var det behövligt att ha dessa riktigt usla träningspass för att jag skulle hitta bättre verktyg att arbeta med. Jag hoppas att vi är på rätt väg nu.

Passade även på att beställa hem lite grejer under black friday rean, bland annat två böcker. Starkare tillsammans - I träning, tävling och tanke skriven av Jenny Widbäck samt Agility - från grunder till första start skriven av Fanny Gott. Fasa och jag har ju egentligen redan tävlat en del men jag tycker att grundträning är otroligt intressant, roligt samt bland det absolut viktigaste. Man är ju aldrig fullärd så jag hoppas på att få lite nya tankar och idéer. Dogmania var i vanlig ordning supersnabba med leveransen så ska iväg och hämta ut böckerna redan idag. Känner mig löjligt taggad.