Lägesuppdatering

Här har det fått eka tom ett bra tag nu, haft fullt upp så tyvärr fick bloggen bli den lidande faktorn. Dessutom så har vi fortfarande inte kommit igång med agilityn riktigt än så det finns inte så mycket att skriva om. Kan ju i alla fall inflika med en liten lägesuppdatering. 

Det blev ingen mässa för oss. Fasa skadade sig bara två dagar innan mässan men jag deppar faktiskt inte. Jo visst är det tråkigt med en trasig hund men jag deppar inte över att vi fick stryka oss från mässan. Vi var inte alls redo, det mesta strulade. Om vi ställer upp i en så pass svår miljö vill jag att hon ska kunna känna en trygghet i programmet vilket varken Fasa eller jag kände just nu tyvärr, så på ett sätt kändes det skönt att inte köra. 

Året startde av riktigt trögt med löp för Fasa och motivationsdipp för min del. Egentligen är jag inte allt för omotiverad, det har bara känts tungt att starta upp igen. Har dessutom inte vågat starta upp Fasa för ens jag fått henne ordentligt genomkollad och bekräftad att allt står rätt till i den lilla mallekroppen. Idag tog vi äntligen första steget i rätt riktning, vi träffade fantastiska Eva Solstrand och fick klartecken att träna. Allt såg bra ut hos Fasa, lite smådetaljer som vi ska jobba med hemma men absolut inget farligt eller oroväckande.

Har spånat på lite nya projekt för att förbereda mallehuvudet inför kommande agilitysäsong nu när agilityträningen i sig fått ligga på hyllan. Om jag får vara ärlig och bryta jantelagen så måste jag säga att jag känner mig lite smånöjd med vad jag lyckats hitta på. Ska bli spännande att se om det fungerar.

Utökade här om dagen min fotoutrustning med ett nytt objektiv, ett Canon ef 70-200mm f/2.8 L USM för att vara exakt. Har inte riktigt hunnit testa det ordentligt än men jag är redan kär. Otroligt härligt att jobba med och jag ser verkligen fram emot att få fånga årets tävlingar! 


En liten throwback för jag saknar sommaren